ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

دیدار بی‌واسطه فرهنگیان با وزیر آموزش و پرورش

بر اساس یکی از برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش، قرار است فرهنگیان، بدون واسطه با وزیر و مسئولان ارشد وزارتخانه، دیدار و گفت و گو کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 13
کد خبر: ۲۵۷۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش به منظور اجرای سیاست‌های دولت چهاردهم و با هدف ارتباط مؤثر با سطح جامعه و بررسی دغدغه‌های جامعه فرهنگیان با تعدادی از فرهنگیان دیدار کرد.

 

در این دیدار وزیر آموزش و پرورش به همراه تعدادی از معاونین با شنیدن مشکلات و مسائل مراجعان، دستورات لازم برای رفع موانع و مشکلات را صادر کرد.

 

در این جلسه مراجعه کنندگان درخواست‌های خود را ارائه کردند و وزیر آموزش و پرورش نیز به توضیحات و دغدغه‌های آنها گوش و دستوراتی صادر کرد.

 

در این جلسه که با حضور فرهنگیانی از نقاط مختلف کشور برگزار شد، مشکلات استخدامی، جذب و نگهداشت نخبگان، درخواست کمک دانش آموز نخبه از وزیر برای تسهیل امور مربوطه، طرح آموزش قرآنی یک معلم، معترضان به کد ۱۹، انتقال و جابجایی، بکارگیری نیروها و بررسی مشکلات نمایندگان معلمان مأمور خارج از کشور و…، موضوعاتی مطرح کردند.

 

در این جلسه اعضای شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش که با درخواست‌های این فرهنگیان مرتبط بودند نیز حضور داشتند که پس از دستور وزیر آموزش و پرورش مسئله مراجعه کننده را پیگیری کردند.

 

دیدار مردمی با وزیر آموزش و پرورش یکی از برنامه‌های ثابت و مهم این وزارتخانه خواهد بود تا از این طریق فرهنگیان، مستقیم و بدون واسطه با وزیر آموزش و پرورش و مسئولان ارشد آموزش و پرورش دیدار و گفت و گو کنند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار